Chat Catalunya

Benvinguts a xat Catalunya de Xatejar ja!

Xatejar ja gratis a xat Catalunya amb la teva gent més divertit, fes amics nous, lliga, coneix a algú especial. Des d'aquí pots podràs començar a fer amics nous a tal a Espanya com a Llatinoamèrica. Diferents sales de xat gratis, molta gent de la teva ciutat o província. Conectate gratis a xat Catalunya i comença a xatejar ja amb gent més xula de xats irc!

Sales xat gratis més destacades a Xatejar ja

Xatejar ja per fer amics, conèixer gent de la teva ciutat o simplement xatejar per passar un bon temps. Si veus que no parla ningú, per que no proposes un tema a la qual es puguin acoblar qualsevol, ja que la finalitat d'un zona de xat és passar uns moments de riure. Les sales de xat més destacades de Xatejar ja són les que més usuaris porten, per exemple #Chatearya, és la sala principal, on per defecte es connecten tots els usuaris i on més fàcil i ràpid es pot conèixer gent o lligar.

 

On trobar ajuda al xat ja

 

El millor dels xats lliures és que no hi ha qui et moderi o et controli si escrius en majúscules o minúscules, però, també implica de no tenir suport irc. Els creadors de la xarxa, ens trobem al xat com a usuaris normals, ja que la finalitat és riure, conèixer nois o conèixer noies. Si de veritat necessites ajuda en la xarxa, va a canal AJUDA i si hi ha algú despert, et intentarà ajudar. Però com ja havíem comentat, en ser una xarxa gratuïta sense ànim de lucre, no disposem de suport d'operadors de xarxa o l'ajuda que disposem és molt justa. Tot i canal ajuda, pots enviar un contacta'ns perquè mitjançant correu puguem resoldre el seu dubte o consulta sobre xat cam o chatearya.es.

 

Sales de xat per a mòbils ANDROID i WINDOWS

 

Si ets dels usuaris que vol xatejar des del mòbil pots connectar-te al xat i gaudir també un 1 xat increïble amb Chatearya i el seu meravellós Kiwi xat.

És una imatge totalment diferent, és el mateix xat que fan servir diverses xarxes socials com ChatHispano, ChatZona o altres xats irc.

 

Les normes bàsiques de Xatejar Ja

 

Com totes les xarxes, per motius de seguretat apliquem unes normes per evitar malentesos, mal ambient o parlant clar "mals rotllos".

Mai s'ha de faltar respecte a cap usuari / a que es trobi xatejant al xat.

 

No s'ha de facilitar dades personals, ja sigui Facebook, Twitter, D.N.I, dades identificatives, fotos personals, telèfons de contacte o qualsevol altra dada que pugui afectar a la vida real (SI, allò que hi ha allà fora del pc 😉).

 

No s'ha de fer publicitat d'altres xat, xarxes socials o pàgines web agenas a la nostra pàgina web o pàgines web associades al nostre grup.

 

Per motius de seguretat, no s'admet menors de 16 anys per evitar malentesos o altre tipus incidències relacionades en cerques de menors.

 

No es permeten drogues o qualsevol substància il·legal ja sigui per consum propi o distribució de la mateixa.

 

Són normes molt bàsiques per tenir un xat agradable, un xat per passar-t'ho bé i

 

Copyright @ All rights reserved Chatearya.es